Vlamings organiseert op dinsdag 12 maart een studiemiddag Druiventeelt. Tijdens deze middag gaan teeltspecialisten van Vlamings in op de gewasbescherming en het beschikbare middelenpakket. BASF en Bayer presenteren de nieuwe (biologische) gewasbeschermingsproducten. In samenwerking met AgroCentrum, DCM en Plant Health Cure wordt ingegaan op plantversterking en gewasvoeding. Taksterfte en wondbedekking komt in samenwerking met Hortipro aan bod. Tot slot is er ook aandacht voor gewasnetten en beheersing van suzuki-fruitvlieg in samenwerking met Howitec & PlantoSys.

Deze informatiemiddag is gratis toegankelijk. De bijeenkomst kan meetellen voor de verlenging van uw bewijs van vakbekwaamheid (spuitlicentie) onderdeel teelt. In dat geval worden wel administratiekosten in rekening gebracht.
Let op: aanmelden via info@vlamings.nl voor deze bijeenkomst is noodzakelijk. De studiemiddag gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen. De middag vindt plaats in Noord-Brabant, meer informatie volgt na aanmelding.