Nederland is een perenland. De peer is de belangrijkste pijler onder de Nederlandse fruitteelt. Wat is dus een betere plek voor de ALV dan een bedrijf waar peren centraal staan? De NFO nodigt u uit voor de ALV die wordt gehouden op donderdag 21 juni op het bedrijf van Verkooijen Fruit in Waalwijk.
Een van de sprekers tijdens de ALV is Hinse Boonstra, lobbyist van Bayer. Tijdens zijn presentatie gaat hij in op de vraagstukken waarvoor de gewasbeschermingsindustrie staat en hoe Bayer daarop inspeelt.
Tijdens de ALV kunt u kennismaken met Gerard van den Anker, de nieuwe voorzitter van de NFO. Hij vertelt tijdens zijn presentatie over de uitdagingen waar de sector in zijn ogen voor staat. Daarnaast neemt de NFO tijdens de ALV afscheid van Michiel Gerritsen, de huidige voorzitter.
Tot slot vertelt John Verkooijen tijdens de ALV over de ontwikkeling van de perenteelt, de historie en strategie van zijn bedrijf. Hij besluit met wat volgens hem de drie grootste uitdagingen zijn voor zijn bedrijf. Aansluitend is er een rondleiding over dit bedrijf.
Klik hier voor de uitnodiging met het programma en graag onderstaand formulier invullen om aan te melden.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 29 mei 2018 - 20:09