Voorafgaand aan Dé Fruitteelt Vakbeurs, die woensdag 17 januari van start gaat, krijgt u als NFO-lid de kans uw stem uit te brengen over het financieringsvoorstel voor de NFO-imagocampagne ‘De Fruitigste’. Laat die kans niet voorbij gaan!
Tijdens de ledenvergadering van alle NFO-Productgroepen zal het voorstel voor de driejarige imagocampagne worden gepresenteerd. Doel van de campagne is de Nederlandse fruitsector positief op de kaart te zetten bij consumenten en beleidsmakers. Een wens die het afgelopen jaar duidelijk klonk bij veel leden tijdens de dialoogsessies. De ALV van de NFO-Productgroepen begint op woensdag 17 januari om 13.00; de locatie is Expo Houten, Meidoornkade 24 in Houten. Vanaf 12.30 uur is er ontvangst met koffie en een broodje. Zorg dat u erbij bent, dan kunt u aansluitend met een gevulde maag Dé Fruitteelt Vakbeurs bezoeken!

De NFO nodigt u uit!
Dit jaar is de stand van de NFO op de Fruitteelt Vakbeurs te vinden in hal 2, achter die van Fruitmasters. Op de beurs willen we u graag en informeel spreken. Daarom heeft de NFO een speciale NFO-huiskamer ingericht. Onder het genot van een drankje en een hapje wisselen we hier met genoegen met u van gedachten over de NFO. Er zijn in de stand altijd één of twee hoofdbestuursleden aanwezig. Ook kunt u zich hier laten informeren over het laatste nieuws van Proeftuin Randwijk.

Kijk voor meer informatie over de beurs op defruitteeltvakbeurs.nl.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 16 januari 2018 - 13:48