Ook dit jaar organiseren Fruitacademie en BioAcademy – bij voldoende deelname – weer een cursus biologische fruitteelt. De lesdagen worden verzorgd door Gerjan Brouwer van Delphy, onderzoekers en biologische fruittelers. Er zijn drie lesdagen in de winter in verschillende delen van Nederland en/of België. Op deze dagen wordt in de ochtend ingegaan op de achtergronden van de biologische teelt en ’s middags worden biologische bedrijven en afzetorganisaties bezocht. In mei is er een afsluitende excursie.
De cursus is bedoeld voor fruittelers, aspirant fruittelers en bedrijfsopvolgers die interesse hebben of willen starten met biologische fruitteelt. De cursus richt zich vooral op grootfruittelers in Nederland en België, maar kan op verzoek worden uitgebreid met kleinfruit-onderdelen.
De kosten van deze cursus zijn € 775,00 (excl. BTW) (incl. consumpties, cursusmap en certificaat). De cursus gaat door bij ca. 10 aanmeldingen. Deze cursus komt voor medewerkers in aanmerking voor de Colland-subsidie.
Bekijk bijgevoegde documenten voor meer informatie of aanmelden.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 6 november 2018 - 17:03