Begin februari is het weer zover: dan is Berlijn voor enkele dagen hét centrum van de wereldwijde agf-sector. De Fruit Logistica 2018 vindt plaats van woensdag 7 tot en met vrijdag 9 februari 2018 in de Messe in Berlijn. Op de beurs tonen meer dan 3.000 bedrijven hun producten en zullen circa 76.000 bezoekers worden verwelkomd.
Op de laatste beursdag zal ook weer de Fruit Logistica Innovation Award (FLIA) worden uitgereikt. Inmiddels zijn tien veelbelovende innovaties genomineerd. Het zijn: het tomatenras Adora van Clause, het H2Hybrid-irrigatiesysteem voor de opkweek van planten, een mobiel apparaat voor laboratoriumtests van Croptimal, de LogoFrucht-printer voor eetbare prints op agf, de Malver-mangoschilmachine, Pool Coconut Chips, Scheuffelen Grass Paper-verpakkingen, het Alberts Smoothie Station, een biologisch afbreekbaar kweekzakje voor de roofmijt Amblyseius swirskii van Koppert, en de Wasabi-giftbox.
Tijdens de beursdagen zullen de nominaties worden gepresenteerd aan het publiek in de passage tussen de hallen 20/21 en B/A-01. Nu al zijn ze te bekijken op fruitlogistica.de.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 12 december 2017 - 17:14