De provincie Limburg biedt akkerbouwers, boomkwekers, fruittelers en vollegrondsgroentetelers de mogelijkheid om actief aan de slag te gaan met het verbeteren van hun eigen bodem. Binnen het project ‘Duurzame teelt, gezonde producten’ gaan telers samen met adviseurs van Delphy aan de slag met knelpunten op de deelnemende bedrijven. Gedurende het project vinden (veld)bijeenkomsten plaats, worden demoproeven uitgevoerd en kunnen bedrijven specifieke begeleiding krijgen.
Het project loopt tot en met 2020 en wordt gefinancierd met POP3-gelden (EU) en door de provincie Limburg. De benodigde co-financiering in dit project wordt gedragen door Delphy, toeleveranciers (bijdrage in project en in velddemo’s) en deelnemende bedrijven.

 Informatiebijeenkomst
Op donderdag 11 januari wordt tijdens een informatiebijeenkomst uitgelegd wat het project precies inhoudt. De bijeenkomst start om 19.30 uur bij Hoeve Rosa, Grubbenvorsterweg 66 in Sevenum, inloop vanaf 19.00 uur. Mail voor deelname aan de bijeenkomst naar Esther Hessel, e.hessel@hesselmarketing.nl. Kijk voor meer informatie op delphy.nl.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 2 januari 2018 - 17:10