Donderdag 18 oktober wordt een informatiebijeenkomst gehouden over het Telers Ondernemerschap Programma Limburg. Initiatiefnemer NFO, Rabobank en Ondernemerschap Academy gaan het succesvolle landelijke Telers Ondernemerschap Programma (TOP) naar Limburg halen en op maat aanbieden speciaal voor Limburgse fruittelers.
Het programma gaat specifiek in op de vragen die vorig jaar tijdens de dialoogbijeenkomsten van de NFO en de Rabobank met Limburgse fruittelers naar voren kwamen. Het gaat om vragen als ‘Hoe krijg ik perspectief en grip op het rendement van mijn bedrijf?’ en ‘Hoe kunnen we Limburgs fruit onderscheidend in de markt zetten?’. Alle vragen zijn terug te vinden in de brochure van het Telers Ondernemerschap Programma Limburg.

Informatiebijeenkomst
De inspirerende en gratis informatiebijeenkomst, die op donderdag 18 oktober 2018 wordt gehouden, start om 15.00 uur en duur tot 19.00 uur. De bijeenkomst duur vindt plaats in de Apostelhoeve (adres: Susserweg 201, 6213 NE Maastricht). Inloop is vanaf 14.30 uur.
Mathieu Hulst (eigenaar van de Apostelhoeve) vertelt over zijn bedrijf en de prachtige wijn waarvan u ook kunt proeven. U krijgt een toelichting op het Telers Ondernemerschap Programma en de bijbehorende subsidiemogelijkheden, u ontmoet een van de oud deelnemers, de organisatie én de coaches van het programma. Uiteraard zorgen we voor een hapje en drankje.

Klik hier voor de uitnodiging en meldt u direct aan voor de informatiebijeenkomst zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. In de brochure vindt u meer informatie over het TOP.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 9 oktober 2018 - 17:10