Al ruim dertig fruittelers hebben zich als deelnemer ingeschreven voor de Landelijke Appelplukdag die zaterdag 28 september plaatsvindt. De NFO organiseert dit evenement en werkt momenteel aan de promotie voor deze dag. Hiervoor lanceerde zij onder andere de site www.nfo-evenementen/appelplukdag waarop de consument meer kan lezen over de festiviteit. Op de site is tevens een handig landkaartje geplaatst waarop de deelnemende bedrijven op aangestipt zijn; ook leesbaar op de smartphone en tablet. Via Facebook en Twitter kunnen consumenten eveneens informatie vinden over de Appelplukdag.

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de digitale flyer. De deelnemende bedrijven ontvangen een stapel flyers om het evenement te kunnen promoten via hun verkooppunt of in de regio. De NFO legt vooral de focus op het bereiken van de consument. Ook ondersteuning aan bedrijven met een draaiboek , tips, et cetera, valt onder de dienstverlening. Daarnaast is de NFO het aanspreekpunt voor de pers en ze stuurt persberichten naar de landelijke media.

Bedrijven die nog willen deelnemen kunnen contact opnemen met Heleen Koenraads ( hkoenraads@nfofruit.nl ) of bel de NFO (079 368 1300).

 

 

Dit bericht is geplaatst op maandag 22 juli 2013 - 11:30