Deelnemers aan het Telers Ondernemerschap Programma (TOP) blikken heel positief terug op het programma. Met name de individuele coaching – een-op-een gesprekken van circa 1,5 uur – wordt als heel waardevol gezien.  Ondernemers vonden het nuttig om in de spiegel te kijken en te reflecteren op hoe zij het doen als ondernemer. Bijna alle ondernemers hebben nu een concreet actieplan voor de toekomst. Een aantal mensen wil de individuele coaching in de komende periode voortzetten als stok achter de deur om de plannen uit te voeren.
Tijdens de afsluitende bijeenkomst van TOP op maandag 28 mei waren deelnemers en familieleden te gast bij Rabobank Nederland. Alle deelnemers ontvingen een ingelijst certificaat en een korte speech van de coaches. Daarnaast gaf Arne Bac van de Rabobank een presentatie over een studiereis naar Polen.
In Fruitteelt volgt binnenkort een artikel over deze bijeenkomst.

Dit najaar start een nieuwe ronde van het Telers Ondernemerschap Programma. Op 19 juni is hiervoor een informatiebijeenkomst. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 29 mei 2018 - 20:18