Fruittelers reageren positief op de cursus Marktgericht Ondernemen die de Rabobank samen met de NFO en het LEI heeft ontwikkeld. De eerste serie van vier cursusdagen, die begin december in Noord-Holland start, is al volgeboekt. Voor de cursus in Limburg, die gelijktijdig start, zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Ook vanuit andere regio’s wordt interesse getoond. Bij voldoende belangstelling worden in februari in de regio’s Midden-Nederland en Zeeland/Noord-Brabant opnieuw twee series georganiseerd.
De cursus is bedoelt voor telers die zichzelf en hun bedrijf verder willen ontwikkelen. Samen met collega’s en experts kijkt u hoe u het beste kunt inspelen op de behoeften van de markt en welke marktstrategie u wilt ontwikkelen.
De kosten van de cursus bedragen € 650,-, maar verschillende lokale Rabobanken en  NFO-kringen geven korting, oplopend tot 50 procent. Voor meer informatie hierover kunt u contact op nemen met uw lokale Rabobank of NFO-kring. Aanmelden voor de cursus kan via cursus@fruitacademie.nl.

Dit bericht is geplaatst op maandag 17 november 2014 - 19:12