Oud-minister Jan Kees de Jager komt spreken op de Algemene Ledenvergadering (ALV) van de NFO. De definitieve datum van de ALV is vrijdag 16 mei. Jan Kees de Jager werd 10 februari 1969 geboren in het Zeeuwse Kapelle en groeide op in een fruittelergezin. Na zijn middelbare school voltooide hij succesvol de studie bedrijfskunde aan de Universiteit Nyenrode. Hij studeerde cum laude af in de Economie. Naast zijn studies richtte hij met een studievriend het internetbedrijf ISM eCompany op.

Oud-minister-president Jan Peter Balkenende vroeg hem als staatssecretaris van Financiën in het kabinet Balkenende IV. Na het aftreden van Wouter Bos werd De Jager in februari 2010 minister van Financiën om aansluitend in kabinet Rutte I terug te keren in deze functie waar hij midden in de storm stond van de eurocrisis en lastige economische omstandigheden. Nadat kabinet Rutte bij de onderhandelingen over de begroting 2013 was gevallen, nam De Jager met succes het initiatief om in overleg met de Tweede Kamer een noodbegroting op te stellen.

De NFO is verheugd dat Jan Kees de Jager op de ALV komt spreken. Binnenkort verschijnt het programma van de ALV met meer informatie over de lezing van De Jager. 

Dit bericht is geplaatst op donderdag 22 mei 2014 - 12:20