De fruitregio Rivierenland is afgelopen vrijdag, 23 juni, weer goed op de kaart gezet. In Tiel vond de eerste Nationale Kersenparty plaats, een nieuw zakelijk netwerkevenement waarop ruim 250 gasten aanwezig waren. Er was een inspirerend programma met een preuvenement van treekproducten. De NFO heeft ondernemers aangedragen voor de streekmarkt. De streekproducten waren afkomstig van regionale telers, Landwinkels en restaurants.
De organisatie en coördinatie van de Nationale Kersenparty wordt verzorgd door het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland. Regio Rivierenland, gemeente Tiel, AVRI, Rabobank en ondernemersverenigingen OMW, BIZ en OCT ondersteunen het evenement. Het is de bedoeling dat de Nationale Kersenparty voortaan elk jaar op de laatste vrijdag van juni zal plaatsvinden in een van de Rivierenlandse gemeenten.
Het evenement is bedoeld als platform voor het regionale, provinciale en nationale netwerk, om zo de regionale ambities, ontwikkelingen en innovaties van Fruitdelta Rivierenland te delen. De kers is gekozen als symbool voor het fruit en staat voor de eigenheid van de regio.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 27 juni 2017 - 16:59