Fruitteelt in beweging. Dat is het thema van de jaarlijkse Noord-Hollandse Fruitteeltdag die vrijdag 13 juni wordt gehouden. De Mechanisatiecommissie van de NFO-kring Noord-Holland heeft voor u weer een verrassend dagje uit samengesteld. Veel bedrijven uit de regio, maar ook van daar buiten, laten hun noviteiten zien en een ruim aantal standhouders (toeleveranciers en dienstverleners) voorziet u van de nodige informatie.

Zoals u van de commissie gewend bent, heeft zij ook dit jaar voor u een ochtendprogramma opgezet. Om 10.00 uur staat de koffie klaar bij Transportbedrijf Hoek en om 10.30 uur vertrekt het gezelschap met de auto naar het bedrijf van de Fa. Gebroeders P. en J. van der Gulik. Tijdens de werktuigendemonstratie op dit bedrijf worden verscheidene spuitmachines gedemonstreerd en de vindingrijkheid van telers getoond. Er is deskundige teeltbegeleiding aanwezig met wie u een rondgang op het bedrijf kunt maken waarbij vele teeltaspecten aan bod komen. Aan het eind van de ochtend gaat u terug naar Hoek waar u van de catering gebruik kunt maken. ’s Middags vanaf 13.00 uur is het tijd om de beurs te bezoeken.

NFO-kring Noord-Holland nodigt alle fruittelers uit om deze fruitteeltdag te komen bezoeken zodat u kunt kennismaken met de vele nieuwe inzichten en ontwikkelingen in de fruitteelt. Bovendien is het een unieke gelegenheid om uw collega’s weer eens te ontmoeten.

De Noord-Hollandse Fruitteeltdag wordt gehouden bij Transportbedrijf J. Hoek, Driebanweg 2 te Hem, het ochtendprogramma vindt plaats bij de Fa. Gebroeders P. en J. van der Gulik, Westerwijzend 85 te Hoogkarspel.

Toegang en parkeren zijn gratis.

 

 

Dit bericht is geplaatst op donderdag 19 juni 2014 - 12:29