In het afgelopen jaar hebben de NFO en de Rabobank in dialoogbijeenkomsten aan ruim 200 fruittelers gevraagd wat er nu én in de toekomst nodig is voor een succesvol fruitteeltbedrijf. Hieruit kwam naar voren dat fruittelers zeker kansen zien (aantrekkende economie, hoger bestedingsniveau, meer fruit eten en vraag naar duurzaam geteeld product) maar niet altijd precies weten hoe ze deze kansen kunnen verzilveren. NFO en Rabobank hebben daarom de handen ineen geslagen om een speciaal Telers Ondernemerschap Programma (TOP) te ontwikkelen. Een vijftal telers hebben meegedacht met de ontwikkeling van dit programma, zodat we zeker weten dat deelname aan het programma aansluit bij de vragen die telers in de praktijk hebben.

Programma
Het programma bestaat uit een scan van uzelf als ondernemer en een scan van uw bedrijf, individuele coaching en een aantal inspirerende bijeenkomsten. Klik hier voor meer informatie over het programma
Binnenkort leest u in de NFO-nieuwsbrief en in Fruitteelt 23 meer over onder andere het programma en deelnamekosten. Heeft u nu al interesse? Reserveer dan alvast woensdag 22 november in uw agenda, klik hier voor het aanmeldformulier. Dan organiseren de Rabobank en de NFO van 16.00 tot ca. 19.00 uur een informatiebijeenkomst over deze opleiding. U ontmoet dan in ieder geval de sprekers en coaches van dit programma. Zij vertellen u graag wat het programma u oplevert.
Locatie: Boerderij het Lansingerland, Hoeksekade 146 in Bergschenhoek.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Patricia Hoogervorst via phoogervorst@nfofruit.nl of tel. 06 273 522 24.Heeft u nu al vragen bel of mail dan even met Patricia Hoogervorst, e-mail phoogervorst@nfofruit.nl  of tel. 06-27352224.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 24 oktober 2017 - 18:05