Van woensdag 29 augustus tot en met woensdag 5 september houdt branchevereniging GMV een handelsmissie voor de fruitkolom naar China en de Asia Fruitlogistica Expo in Hongkong. De missie is bedoeld voor bedrijven uit de gehele fruitketen die interesse hebben in de groeiende Chinese en Aziatische markt voor fruit.

De handelsreis wordt georganiseerd door branchevereniging GMV in opdracht van NL EVD Internationaal en in samenwerking met HBAG Groenten en Fruit en het Netherlands Agro Food & Technology Centre China (NAFTC). GMV is de branchevereniging voor machines voor de voeding- en genotmiddelenindustrie en verpakkingsmachines. Op het programma staan een bezoek aan Beijing, de grootste Chinese fruitprovincies Shandong en Shaanxi en de Fruitlogistica Expo in Hongkong. Verder worden B2B-bijeenkomsten met fruitbedrijven, netwerkbijeenkomsten in samenwerking met de Nederlandse ambassade en consulaten, informatieve seminars en collectieve bezoeken aan productiegebieden, verwerkende industrieën en overheidsprojecten georganiseerd.

De kosten voor deelname zijn 500 euro, exclusief reis-, verblijf- en individuele kosten. Aanmelden kan tot uiterlijk 15 juni via www.agentschapnl.nl /cpa/chinafruit. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Herbert van Sluys, hsl@fme.nl of Fulco Wijdooge, fwi@fme.nl , telefoon (079) 353 13 37 of kijk op www.gmv-fme.nl .

 

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 5 juni 2012 - 18:30