Na het succes van het eerste Telers Ondernemerschap Programma is de inschrijving geopend voor de volgende lichting ondernemers die dit programma willen volgen. Het programma start in oktober 2018. De eerste 7 aanmeldingen hiervoor zijn al binnen.
Bent u ook geïnteresseerd in dit programma specifiek ontwikkeld voor ondernemers in de fruitteelt? Schrijf je dan in voor de gratis informatiebijeenkomst op dinsdag 19 juni van 16.00 tot 19.00 uur in het midden van het land en ontmoet de sprekers, coaches en oud-deelnemers. We vertellen u dan ook graag over de subsidiemogelijkheden vanuit Colland.

Schrijft je gratis in voor de informatiebijeenkomst via ondernemerschapsacademy.nl.
Kunt u er op 19 juni niet bij zijn, bel dan (030) 237 07 00 om nu alvast kennis te maken en stel direct uw vragen aan een van de coaches van dit programma.

Het Telers Ondernemerschap Programma is tot stand gekomen nadat de NFO en de Rabobank ruim 200 fruittelers tijdens de zogenaamde dialoogbijeenkomsten hebben gevraagd wat hun grootste uitdagingen zijn. Samen met enkele van diezelfde telers is het zeer complete programma ontwikkeld.
Het afgelopen halfjaar hebben 19 fruitteelt ondernemers deelgenomen aan het programma. Benieuwd naar de ervaringen? Lees dan het artikel ‘Resultaat Telers Ondernemerschap Programma’.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 8 mei 2018 - 14:48