IDC Randwijk organiseert op 27 juni een innovatiemarkt met als thema “Heeft groen de toekomst?” in de Fruitteelt. Fruittelers en adviseurs die op zoek zijn naar mogelijkheden om duurzaam te telen worden uitgenodigd om zich deze middag op de hoogte te stellen van de mogelijkheden.

Op deze middag (15:00-20:00 uur inclusief diner) willen we u graag de mogelijkheden van groene gewasbescherming laten zien en met u in discussie gaan over de ontwikkelingen. Er zijn presentaties van biologische bestrijdingsmethoden, niet-chemische onkruidbestrijding, het gebruik van overkapping en netten, grasbanen en bloemranden en inzet van feromonen en oorwormen. Al met al een groot aantal mogelijkheden om uw gewasbescherming te vergroenen. Deze bijeenkomst is een initiatief van de partners van het IDC Randwijk: Fruitconsult, CAF, WUR en NFO.

Klik hier om u aan te melden voor deze Innovatiemarkt i.v.m. de catering. Deze bijeenkomst is een initiatief van de partners van het IDC Randwijk: Fruitconsult, CAF, WUR en NFO. Meer informatie: www.IDC-randwijk.nl

Dit bericht is geplaatst op donderdag 31 mei 2018 - 16:12