Meld u voor maandag 18 januari aan voor de lezingen die gehouden worden op de ALV’s van de NFO-Productgroepen Appel en Peer en HKF en Steenfruit op woensdag 20 januari. Daphne van Doorn (WAPA/Freshfell Europe) brengt appel- en perentelers op de hoogte van de handelsstromen en concurrentie op de fruitmarkt wereldwijd. Klein- en/of steenfruittelers worden door Geert van Gessel (CAF) bijgepraat over de nieuwste inzichten op overkappingen en de invloed op kwaliteit, nachtvorstaanpak en vruchtrotbestrijding. Daarnaast beslist u mee over de projecten die de productgroepen in 2016 zullen uitvoeren. Na afloop is er een buffet en uiteraard kunt u die dag de Fruitteelt Vakbeurs bezoeken.
Belangrijk is dat u zich voor de ALV en het buffet aanmeldt via info@nfofruit.nl. Dit kan nog tot maandag 18 januari. Alleen bezoekers van de ALV kunnen deelnemen aan het buffet. 
Om 16:00 uur (inloop vanaf 15.30 uur) beginnen de lezingen met aansluitend het officiële gedeelte. Het buffet gaat open om 17.30 uur. Locatie: Expo Houten, Meidoornkade 24, Houten.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 12 januari 2016 - 18:55