Nog tot en met woensdagochtend 23 november kunt u zich met korting aanmelden voor de Kennisdag die op 24 november plaatsvindt bij Hotel Van der Valk in Tiel. Samen met WUR heeft de NFO weer een inspirerend programma samengesteld. Een laatste wijziging hierin ten opzichte van eerdere aankondigingen is dat Vlamings in plaats van Delphy een lezing zal geven in het Kleinfruitblok. Deze lezing gaat over de proeven met hittewerende folies.
Kijk voor alle praktische informatie en de link voor aanmelden op nfofruit.nl.

Na aanmelden krijgt u in de mail uw toegangsbewijs met uitrijkaart toegestuurd. Deze dient u mee te nemen naar de Kennisdag; op de telefoon of uitgeprint. Hiermee heeft u direct toegang tot de zaal en hoeft u niet in de rij te staan. Door aanmelden vooraf is de catering beter af te stemmen en kunnen wij verspilling tegen gaan. Alvast bedankt voor u medewerking!

Sponsoren
De organisatie is in handen van de NFO en Wageningen University & Research (WUR). Een dertiental bedrijven steunen de Kennisdag als sponsor waarvan drie als hoofdsponsor, te weten: Fruitmasters, OFH Hagelverzekering, en de Vereinigte Hagelverzekering.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 22 november 2022 - 15:19