Het is alweer bijna tijd voor de Kennisdag van 2017. Komende donderdag staat weer in het teken van interessante lezingen en discussies, netwerken en gezelligheid. Naast de lezingen is er voldoende te zien op de bedrijvenmarkt. Er zijn 20 bedrijven aanwezig om hun kennis, diensten en/of producten aan u te laten zien. Bekijk hier het volledige programma.

Komt u donderdag ook naar de Kennisdag? Aanmelden kan tot woensdagochtend 9.00 uur, in de loop van de woensdag ontvangt u uw aanmeldbewijs. Dit dient u mee te nemen naar de Kennisdag.
Voor alle NFO-leden, dus ook belangstellende leden (toeleveranciers en netwerk), geldt een tarief van € 25,- bij aanmelding vooraf. Kaarten aan de deur kosten € 30,-. Voor niet-leden geldt een tarief van € 80,- bij aanmelding vooraf. Kaarten aan de deur kosten voor niet-leden € 100,-. Het bedrag is inclusief koffie/thee en diner.

Komt u met de auto naar de Hof van Wageningen? Is de parkeerplaats voor de locatie vol? Op de bijgevoegde kaart vindt u alle parkeerplaatsen in Wageningen.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 14 november 2017 - 17:51