NFO, Rabobank en Ondernemerschap Academy gaan het succesvolle landelijke Telers Ondernemerschap Programma (TOP) naar Limburg halen en op maat aanbieden speciaal voor Limburgse fruittelers. Uit de vorig jaar door de NFO en de Rabobank met Limburgse fruittelers gehouden dialoog-bijeenkomsten, is naar voren gekomen dat veel fruittelers hun ondernemerskwaliteiten willen versterken om een toekomstbestendig fruitteeltbedrijf te bouwen en om kansen in de markt te kunnen benutten.

Informatiebijeenkomst
Op donderdag 18 oktober 2018 wordt een inspirerende, gratis informatiebijeenkomst gehouden over TOP Limburg. De bijeenkomst duur van 15.00 uur tot 19.00 uur en vindt plaats in de Apostelhoeve (adres: Susserweg 201, 6213 NE Maastricht). Inloop is vanaf 14.30 uur.
Mathieu Hulst (eigenaar van de Apostelhoeve) vertelt over zijn bedrijf en de prachtige wijn waarvan u ook kunt proeven. U krijgt een toelichting op het Telers Ondernemerschap Programma en de bijbehorende subsidiemogelijkheden, u ontmoet een van de oud deelnemers, de organisatie én de coaches van het programma. Uiteraard zorgen we voor een hapje en drankje.

Klik hier en meldt u direct aan voor de informatiebijeenkomst zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. In de brochure vindt u meer informatie over het TOP.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 25 september 2018 - 19:00