Op 26 januari aanstaande vindt de Zeeuwse Fruitteeltdag 2023 plaats. Dit grootschalige Zeeuwse event voor de professionele fruitteelt, dat wordt georganiseerd door de NFO en de Kring Zuid-West, vindt plaats in de Zeelandhallen in Goes. Geïnteresseerde partijen kunnen zich tot en met 5 december aanstaande aanmelden voor deelname aan de vakbeurs.

Aanmelden

De plaatsen op het beursterrein worden ingedeeld op volgorde van binnenkomst. Meld u dus zo snel mogelijk aan!  Aanmelden kan via dit formulier. Vul dit volledig in en stuur het vervolgens retour naar info@nfofruit.nl De beursvoorwaarden vindt u hier.

Online beurshandboek

Na 5 december ontvangt u een link met uw persoonlijke activeringscode van EXPODOC voor het online beurshandboek. Tijdens uw bezoek aan EXPODOC wordt u gevraagd uw account te activeren. In dit online beurshandboek vindt u alle benodigde informatie voor uw beursdeelname én diverse producten/diensten die u kunt bestellen ten behoeve van uw deelname. Daarnaast kunt u uw logo uploaden, tekst voor de beursbijlage toevoegen en mogelijkheden voor catering regelen. Voor de volledigheid: de vloer van de beurs heeft géén tapijt.

Vragen?

  • Neem voor vragen van algemene aard contact op met Sabina Hervij van de NFO, via tel. 079-3681300
  • Voor vragen over het bestellen van extra faciliteiten kunt u terecht bij Decoriginals, via tel. 073-6148486
  • Voor vragen over catering, water, schoonmaak en elektriciteitsvoorziening kunt u contact opnemen met de Zeelandhallen via tel. 0113-221020
Dit bericht is geplaatst op donderdag 10 november 2022 - 16:28