Bent u een ondernemer die zijn concurrentiekracht en bedrijfsresultaten wil verbeteren en wil investeren in de toekomst? Meldt u dan aan voor het Telers Ondernemerschap Programma (TOP). Komend najaar start een tweede ronde van vijf bijeenkomsten waarin u wordt getraind om strategische keuzes voor de toekomst te maken en gaat werken aan nieuwe afzetkansen.
Het TOP is ontwikkeld door de NFO en de Rabobank in samenspraak met de Ondernemerschapacademy en vijf fruittelers. Het programma kwam tot stand na de dialoogbijeenkomsten over de toekomst van de Nederlandse fruitteelt, die de NFO en de Rabobank het afgelopen seizoen organiseerden. Daaruit bleek dat veel fruittelers wel kansen zien in de markt, maar het moeilijk vinden die binnen de huidige marktverhoudingen te verzilveren. Het TOP helpt fruitteeltondernemers deze marktkansen te benutten en een goede bedrijfsstrategie te ontwikkelen.

De data voor de tweede ronde TOP-bijeenkomsten zijn:
30 okt 2018
20 nov 2018
11 dec 2018
15 jan 2019
5 feb 2019

De bijeenkomsten zijn van 15.00 tot 21.00 uur, zodat u de ochtend zelf kunt besteden en buiten de spits kunt rijden.
Alle bijeenkomsten worden gehouden bij inspirerende bedrijven verdeeld over het land. Dit geeft u direct de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te krijgen bij succesvolle ondernemers. Uiteraard zorgen wij dat de locaties voor u goed te bereizen zijn.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op ondernemerschapacademy.nl.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 6 februari 2018 - 21:22