Al veel bedrijven hebben zich aangemeld voor de Landelijke Appelplukdag. Op zaterdag 16 september zullen in elk geval al 35 bedrijven hun boomgaard openstellen voor publiek.
Bedrijven die meedoen aan de Landelijke Appelplukdag ontvangen promotiemateriaal en liften mee op de landelijke publiciteit door de NFO. Ook wordt u vermeld op de nieuwe Appelplukdag-website. Hierop kunt u ook uw eventuele andere plukdagen laten vermelden. Op www.landelijkeappelplukdag.nl staat alle informatie over de deelnemende bedrijven, praktische tips, fietsroutes en een foto-impressie. Deelnemers van de Landelijke Appelplukdag kunnen de site delen via hun eigen website en/of Facebook-pagina om de consument alvast te informeren over het evenement.
Wilt u als bedrijf ook meedoen aan de Landelijke Appelplukdag? Meldt u dan aan bij Janneke van de Velde, jvdvelde@nfofruit.nl. De deelnemersbijdrage van € 150,- wordt door alle NFO-kringen vergoed voor leden. Voor niet-leden zijn de kosten € 350,-. Voor dit bedrag wordt promotiemateriaal ontwikkeld en aangeschaft voor de bedrijven.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 18 juli 2017 - 19:32