Voorafgaand aan de Zeeuwse Fruitteeltdag  bent u van harte welkom op het Mini-symposium Zwartvruchtrot, georganiseerd door de NFO in samenwerking met de NFO-kring Zeeland / Noord-Brabant en de NFO-productgroepen peer en appel. Dit symposium is vrij toegankelijk. Matty Polfliet (Fruitconsult) en Aryan van Toorn (CAF) delen in deze bijeenkomst inzichten die het afgelopen jaar zijn opgedaan door adviespartijen Fruitconsult, CAF en van Wesemael in gezamenlijk veldonderzoek met de NFO. Aansluitend op de lezingen vindt de ALV plaats van de NFO-Productgroep appel en peer. Elk NFO-lid dat appels en/of peren teelt, maakt automatisch ook deel uit van deze productgroepen en is welkom.

Doel van de Productgroepen is het verbeteren van de marktpositie, door in te zetten op kwaliteit, marktvergroting en promotie. Het bestuur bespreekt graag met u de aanpak voor 2017.

Het Mini-symposium vindt plaats in de bioscoopzaal naast de Zeelandhallen. Inloop is vanaf 11.00 uur. Om 11.30 uur beginnen de lezingen en rond 12.45 uur wordt er afgesloten met een lunch. (DaVinci Bioscoop: links naast de Zeelandhallen Nobelweg 6 4462 GK Goes)

Dit bericht is geplaatst op donderdag 22 december 2016 - 11:38