ALV Productgroepen op 20 januari 2016
Alle NFO peren- en appeltelers zijn van harte uitgenodigd voor de lezing van Daphne van Doorn (WAPA/Freshfel Europe) op de ALV van de NFO-productgroepen Peer en Appel. Zij brengt u op de hoogte van de laatste trends in productie- en handelsstromen in de EU en wereldwijd, en de belangrijkste ontwikkelingen op gebied van fruitconsumptie en kansen in de markt.

Hebben hersluitbare overkappingen een effect op de teelt?
De NFO-leden met klein- en/of steenfruit worden uitgenodigd voor de lezing van Geert van Gessel (CAF) op de ALV van de NFO-productgroepen HKF en Steenfruit. De lezing van Van Gessel gaat over de effecten van overkappingssystemen die automatisch openen en sluiten op de teelt. Hij licht u in over de kansen van deze overkappingen voor nachtvorstbestrijding en de vermindering van het aantal bespuitingen tegen vruchtrot.

Aanmelden
De Algemene Ledenvergaderingen van de NFO-productgroepen Appel en Peer en HKF en Steenfruit  vinden plaats op woensdag 20 januari 2016, tegelijk met de Fruitteelt Vakbeurs in Houten. De inloop bij de ALV’s  start om 15:30 uur en om 16:00 uur beginnen de lezingen en vervolgens het officiële gedeelte. Om 17:30 uur wordt de bijeenkomst afgesloten met een diner.
Wilt u een van beide lezingen, de ALV en ook het buffet na afloop bijwonen? Meldt u dan voor vrijdag 15 januari aan onder vermelding van ‘ALV Productgroepen Peer en Appel’ of ‘ALV Productgroepen HKF en Steenfruit’ op info@nfofruit.nl. Alleen na aanmelding en het bijwonen van een ALV kunt u deelnemen aan het buffet. Locatie: Expo Houten, Meidoornkade 24 te Houten

Dit bericht is geplaatst op donderdag 7 januari 2016 - 20:38