Appeltaart en de fruitsector horen onlosmakelijk bij elkaar. Een goede reden voor de NFO en Koopmans om samen de Landelijke Fruitplukdagen te promoten. De nieuwe oogst valt prachtig samen met de introductie van een nieuwe bakmix. Tijdens de Landelijke Fruitplukdag op 22 september zal Koopmans bij Fruitbedrijf en Landwinkel De Woerdt in Ressen appeltaarten bakken om hun nieuwe bakmix te demonstreren. Koopmans attendeert hun volgers in de nieuwsbrief op de Fruitplukdagen en defruitigste.nl. De NFO deelt tijdens het evenement fruitstickers uit met gezichtjes, en met een appel-perentaartrecept. Fruitbedrijf De Woerdt maakt er met allerlei extra activiteiten een feestelijke dag van.

De NFO organiseert dit jaar op 15 en 22 september Landelijke Fruitplukdagen. In totaal doen 40 bedrijven mee. Ook op andere data organiseren fruitbedrijven plukdagen, waardoor het totaal aan deelnemende bedrijven nog hoger uitkomt. Naast de landelijke publiciteit worden de bedrijven door de NFO voorzien van posters, flyers en conceptpersberichten. Daarnaast promoot de NFO dit evenement actief bij de pers en op social media. Kijk op defruitigste.nl/plukdagen voor meer informatie en een overzicht van de deelnemende bedrijven.
Neem contact op met de NFO als u flyers wilt ontvangen om uit te delen.
Eind deze week komt er op Facebook een nieuw filmpje over de fruitsector, met een uitnodiging voor de plukdagen. Deel dit filmpje voor meer bekendheid over onze sector en voor de komende Fruitplukdagen!

 

Dit bericht is geplaatst op maandag 10 september 2018 - 09:06