Op woensdag 11 april 2018 organiseert de NFO de 3e jongerenbijeenkomst met als onderwerp ondernemerschap. De bijeenkomst wordt georganiseerd samen met Marcel Man van ABAB en vindt plaats op het bedrijf van Theo en Martine Vernooij in Cothen. Tijdens het programma (start om 16:00 uur) willen wij diverse onderwerpen bespreken. Als eerste zal Theo Vernooij vertellen over zijn bedrijf en de keuzes die ze gemaakt hebben. Het bedrijf van Vernooij is meer dan alleen een fruitbedrijf, op het bedrijf is een theeschenkerij, Landwinkel en kersenmuseum. Na het verhaal van Vernooij volgt een pauze met avondmaaltijd. Marcel Man van ABAB vervolgt het programma met zijn visie op ondernemerschap. Hierbij besteedt hij aandacht aan de kengetallen in de sector. Waarom maakt het ene bedrijf wel winst en het andere niet? Hoe doet jouw bedrijf het ten opzichte van andere bedrijven? En hoe kijkt de bank kijkt naar een bedrijf? Wat zijn redenen voor een bank om plannen goed te keuren of af te wijzen en welke gevolgen heeft dit voor bijvoorbeeld bedrijfsovername? Hierbij is Man ook op zoek naar ervaringen en wil hij graag met jullie de discussie aangaan.
Het programma is rond 20.30 uur afgelopen; we willen de bijeenkomst graag afsluiten met een drankje. Vanwege het eten willen wij graag weten of je erbij bent.

Voor aanmelden of meer informatie kan je contact opnemen met Mariëlle Mulder via mmulder@nfofruit.nl Inschrijven kan tot vrijdag 6 april.
Het jongerenprogramma is speciaal voor fruittelers en medewerkers van fruitteeltbedrijven die jonger zijn dan 35 jaar.

Adres: Fruitteeltbedrijf Theo en Martine Vernooij V.O.F., Groenewoudseweg 18, 3945 BC Cothen

Dit bericht is geplaatst op donderdag 29 maart 2018 - 17:44