De AGF Detail- en Vakbeurs Foodspecialiteiten die op 31 september en 1 oktober plaatsvond in Expo Houten, was weer een succes. Deze jaarlijkse vakbeurs is dé ontmoetingsplaats van AGF-specialisten en (toe)leveranciers. Cees Vink toonde daar de ‘Lekker puur’ lijn van Vink Fruitboerderij in Kraggenburg, bestaande uit sappen, jams en sauzen.

Het 21 hectare tellende fruitbedrijf startte meer dan tien jaar terug op kleine schaal met deze neventak. Het assortiment breidt zich nog steeds uit en het bedrijf levert vooral aan delicatessenzaken. Uiteraard worden de producten ook verkocht in de eigen boerderijwinkel. Alle producten worden op het bedrijf zelf vervaardigd, vertelde Vink. Ook voor collega-telers wordt product verwerkt. Daarnaast zijn de ‘zelfplukdagen’ een opkomend item op Vinks bedrijf.
Komende vrijdag leest u in Fruitteelt meer nieuws over de AGF Detail- en Vakbeurs Foodspecialiteiten.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 7 oktober 2014 - 16:37