Met ingang van dit jaar voert de NFO een paar wijzigingen door onder andere op het gebied van de communicatie met haar leden; die wordt sneller en concreter. Met betrekking tot het vakblad Fruitteelt heeft u hierover al ‘Een tipje van de sluier’ kunnen lezen in het Kerstnummer. 

NFO gaat meer informatie aan u digitaal versturen en minder via papier. Het voordeel is dat we u sneller van informatie kunnen voorzien. En het voordeel is ook dat we daarmee de kosten in de hand kunnen houden. Daarbij gaat het vooral om de snelstijgende verzendkosten.
U ontvangt vanaf januari een Fruitteelt die in een compleet nieuw jasje is gestoken en verandert van een wekelijkse naar een tweewekelijkse editie die u ontvangt op de zaterdag in de even weken. Daarnaast wordt het aantal pagina’s per nummer opgeschroefd. U krijgt in de even weken (de week dat Fruitteelt uitkomt) op dinsdag een digitale Nieuwsbrief. In de oneven weken krijgt u op zowel dinsdag als donderdag een Nieuwsbrief. Als er tussendoor urgent nieuws is, brengen we een extra nieuwsbrief uit zoals u de laatste tijd al van de NFO gewend was. 

 

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 6 januari 2015 - 14:40