Per 1 juni vertrekt Cindy van de Velde als directeur Retail bij The Greenery. Met het vertrek van Van de Velde verliest The Greenery opnieuw een directeur. Eerder al kondigden algemeen-directeur Philip Smits en financieel-directeur Albert Knol hun vertrek aan.

Na de reorganisatie van afgelopen winter ontstond onder de tweekoppige hoofddirectie (algemeen- en financieel-directeur) een managementteam bestaande uit vier directeuren. De afdeling Retail en Trade werd opgesplitst en kreeg twee afzonderlijke directeuren, waar Van de Velde er één van was. Zij was al sinds 2007 bij The Greenery werkzaam.
Voorlopig neemt Steven Martina, directeur Trade, de functie van Van de Velde waar. Wel wordt naar een opvolger gezocht. Volgens woordvoerder Chantal Oostvogels vertrekt Van de Velde om persoonlijke redenen en heeft haar vertrek niets met de gang van zaken binnen The Greenery te maken. “Van de Velde heeft zelf haar vertrek aangekondigd, maar staat voor 100 procent achter de gekozen strategie. Zelf vindt ze het ook jammer te moeten vertrekken”, aldus Oostvogels.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 20 mei 2014 - 17:57