Op de zaterdagen 6 en 13 september vindt de landelijke Appelplukdag weer plaats. Tot nu toe hebben 27 bedrijven zich aangemeld die één of twee zaterdagen hun boomgaard openstellen voor publiek. Nu de datum van de eerste Appelplukdag nadert is het belangrijk de publiciteit rondom dit evenement goed te regelen. Zeker nu de afzet vanwege de Russische boycot moeizaam verloopt, is het extra belangrijk het Nederlands fruit te promoten.

Vanuit de NFO wordt de landelijke Appelplukdag aangekondigd door middel van persberichten en berichten op Twitter en Facebook. Ook stelt de NFO de website http://www.nfo-evenementen.nl/appelplukdag/ beschikbaar. Zelf kunt u lokale media benaderen, posters ophangen in de regio en uiteraard de social media inschakelen. 

Tv-programma ‘Mijn leven Mijn gezondheid’
In het kader van de landelijke Appelplukdag neemt de NFO deel aan het RTL-programma Mijn leven Mijn gezondheid. Tv-opnames voor dit programma worden op zaterdag 6 september gemaakt op Fruitbedrijf De Woerdt in Ressen. Het programma wordt later die maand uitgezonden op een zondag van 11.30 tot 12.00 uur met een herhaling op de zaterdag erna, van 12.30 tot 13.00 uur. Het item zal ongeveer twee minuten duren. Daarnaast wordt een zogenaamd tweede scherm-item gemaakt van vier minuten voor op de website van het programma.

 

 

 

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 26 augustus 2014 - 19:36