Fruitteler en bestuurder Rinus van ’t Westeinde uit Nisse is afgelopen vrijdag, 26 april, benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij ontving deze onderscheiding onder andere voor zijn jarenlange bestuurswerk voor de ZLTO-afdeling Borsele en zijn grote inzet voor de sector. Daarnaast heeft Van ’t Westeinde zitting in tal van andere besturen, waaronder dat van Waterschap Scheldestromen. Ook is hij al lange tijd voorzitter van de NFO-afdeling West Zuid-Beveland.

 

Ook is hij voor de NFO actief in de stuurgroep begeleiding Conference Promotie en de redactiecommissie. De NFO feliciteert hem van harte met deze onderscheiding.

 

Ook Pius Floris, directeur van Plant Health Care, is onderscheiden als Lid van de Orde van Oranje-Nassau. Floris startte in 1981 als boomspecialist een eigen bedrijf in Den Bosch. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid naar een franchise met dertien vestigingen in Nederland en België. In 1999 is Plant Health Care opgericht en richt Floris zich naast boomverzorging op duurzame methoden van bodemverbetering.

 

Dit bericht is geplaatst op woensdag 1 mei 2013 - 19:30