LTO-voorzitter Albert Jan Maat is gekozen als de nieuwe voorzitter van de Europese boeren- en tuindersorganisatie Copa. Bij deze koepel zijn zo’n zestig landbouworganisaties uit alle EU-lidstaten aangesloten. De benoeming geldt voor twee jaar. De afgelopen vier jaar was Maat al vicevoorzitter van Copa. Maat is sinds 2007 voorzitter van LTO Nederland. Lees verder…

 

Uli Schrier wordt per 1 oktober voorzitter van de Stichting Fair Produce. Schrier gaf het grootste deel van zijn werkzame leven leiding aan diverse retailbedrijven, onder andere Vendex Food en Aldi Nederland. Daarna was hij onder andere voorzitter van de Nationale Task Force Marktontwikkeling Biologische Landbouw. Fair Produce ziet toe op een eerlijke behandeling van werknemers in met name de champignonsector.

 

De Raad van Commissarissen van The Greenery heeft  maandag 23 september Okke Koo aangesteld als algemeen directeur ad interim. Tot medio 2014 neemt hij de lopende werkzaamheden en taken over van Philip Smits die twee weken geleden zijn vertrek aankondigde. Koo heeft in zijn loopbaan ruime ervaring opgedaan met interim-management op bestuursniveau.

 

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 24 september 2013 - 20:48