De NFO-kring Zeeland/Noord-Brabant heeft een nieuw bestuur. Tom van der Meer uit Eversdijk/Kapelle is gekozen tot voorzitter en Anton van Gils uit Dinteloord als vice-voorzitter. Daarnaast zijn Maarten van Hoof uit Olland, Jos Mesu uit Nieuw- en Sint-Joosland, Mark Mol uit Nisse en Rob Verkooijen uit Waalwijk toegetreden tot het bestuur. John Bal blijft (boventallig) secretaris van de kring en Rinus van’t Westeinde blijft als oud-bestuurslid nog een jaar als adviseur bij het kringbestuur betrokken om de lopende dossiers en zijn bestuurskundige ervaringen over te dragen.
Inmiddels hebben de nieuwe bestuursleden een taakverdeling gemaakt en deze zal binnenkort naar de kringleden worden gecommuniceerd. “We hebben voor alle portefeuilles – water, ruimtelijke ordening, teelt en innovatie, fauna, arbeid en huisvesting n kleinfruit – een eerste en tweede aanspreekpunt aangesteld. Daarbij is telkens gekozen voor een aanspreekpunt uit beide provincies”, vertelt John Bal. Ook zal ieder bestuurslid contactpersoon zijn voor één van de acht afdelingen die de kring telt.
Met de toetreding van zoveel jonge bestuursleden is het kringbestuur van Zeeland en Noord-Brabant weer klaar voor de toekomst.

Dit bericht is geplaatst op donderdag 27 mei 2021 - 16:33