Startende en ervaren ondernemers met huisverkoop konden op maandag 25 juni bij Fruitkwekerij Vermeulen in Biddinghuizen kennismaken met circa 25 toeleveranciers van boerderijwinkels. Ter promotie van de eigen producten en ter ondersteuning huisverkoopwinkels organiseerde Vermeulen een Huisbeurs voor boerderijwinkels.

 

De beurs werd redelijk goed bezocht, al was het niet heel druk, aldus Alex Poortinga van Fruitkwekerij Vermeulen. Maar dat kwam misschien ook omdat het de eerste keer was dat Vermeulen dit evenement organiseerde. Wel waren de bezoekers erg geïnteresseerd en kwamen er diverse contacten tot stand.

Op de beurs waren toeleveranciers van winkelinrichting, verlichting, kassa’s en ICT aanwezig en leveranciers van aanvullend assortiment, zoals groenten, boerenkaas, ambachtelijk gemalen meelproducten, soepen en cadeauartikelen. Vermeulen zelf levert een breed assortiment sappen, jams, sauzen, azijnen, ciders, et cetera onder het merk ’s Landsbeste . De producten worden via eigen logistiek bij de afnemers geleverd. Mogelijk dat zich daar nu meerdere leveranciers bij aansluiten zodat het én voor de afnemer én voor de leverancier aantrekkelijker wordt om een bepaald assortiment af te nemen.

 

 

 

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 26 juni 2012 - 18:30