Het is bijna zover, aanstaande dinsdag 23 november gaat de cursus Fruit & Watermanagement: Fertigatie van start! Aanmelden voor de cursus kan uiterlijk tot a.s. vrijdag 19 november. Er zijn nog maar een aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij want vol = vol.

Deze cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De basis van de cursus behandelt het fertigeren van fruitbomen in de vollegrond, voornamelijk gericht op de Nederlandse bodemtypes.

Werkgevers in de fruitteelt met een Colland nummer komen in aanmerking voor subsidies vanuit Colland Arbeidsmarkt, voor deze cursus is dit 50%. Dit betekent dat de eigen bijdrage voor deze cursus €740,- (excl. BTW) per deelnemer bedraagt. Deze subsidie geldt bij deelname door werkgever en/of werknemer.

De cursus Fruit & Watermanagement: Fertigatie wordt u aangeboden door de Fruit Tech Campus in samenwerking met de Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO), en wordt inhoudelijk verzorgd door experts van Proeftuin Randwijk en Aeres Hogeschool.

Voor meer informatie over de cursus Fruit & Watermanagement: Fertigatie kunt u terecht op de website van de Fruit Tech Campus.

Dit bericht is geplaatst op donderdag 18 november 2021 - 10:30