Nu de oogst op veel bedrijven voorzichtig van start gaat of vlak voor de deur staat, is het tijd de nieuwe-oogstspandoeken op te hangen. Vorig jaar waren de spandoeken al op ruim 320 locaties zichtbaar en dit jaar komen daar nog tientallen locaties bij.
Op zaterdag 16 september gaan alle, vanuit de NFO geïnitieerde nieuwe-oogstacties van start. De NFO promoot met diverse partners uit de afzet de nieuwe oogst via de Landelijke Appelplukdag, de Elstar-radioreclame op Q music en Skyradio en diverse persberichten.
Telers hoeven niet te wachten tot deze datum met het ophangen van het spandoek. Naar eigen inzicht kan bekeken worden wat het beste moment is om het spandoek op te hangen.
De NFO verzoekt wel om de spandoeken na de oogst weer weg te halen, zodat ze alleen tijdens de oogstperioden hangen. Zo trekken de spandoeken elk jaar opnieuw de aandacht bij de start van het nieuwe seizoen.
Heeft u nog geen spandoek? Dan is dit de laatste kans om er één te bestellen. Bestellen kan alleen vandaag, dinsdag 22 augustus, nog door het bestelformulier in te vullen en te verzenden naar spandoek@nfofruit.nl.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 22 augustus 2017 - 18:08