Het programma voor de Kennisdag is wederom gevuld met een groot scala aan lezingen. Dit jaar is het thema van de Kennisdag ‘Een toekomstbestendige fruitteelt’. Klik hier voor het volledige programma en aanmelden.
Bij het onderwerp ‘De koelcel van de toekomst’ geeft Alex van Schaik een blik op de toekomst als het gaat om koelen en productkwaliteit. Hierbij zijn een aantal punten die centraal staan. Welke technische hulpmiddelen zijn of komen er beschikbaar en hoe kan je deze gebruiken om de kwaliteit van je product hoog te houden. Het uitvoeren van metingen is en blijft belangrijk om de kwaliteit van je product te monitoren, welke nieuwe methodes komen er beschikbaar? En hoe helpt dit de kwaliteit te monitoren. Ook is de energiebalans van de koelcel erg belangrijk. Hoe kan je op een duurzame manier blijven koelen, kan je de energie hergebruiken, kan je de energie bufferen? Van Schaik zal proberen op deze punten antwoorden en een visie te geven tijdens de lezing.

Wilt u als standhouder deelnemen aan de informatiemarkt tijdens de Kennisdag? Dan kunt u contact opnemen met Mariëlle Mulder via mmulder@nfofruit.nl.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 31 oktober 2017 - 19:34