Het maken van een studiekeuze en school is moeilijk als je de school niet hebt gezien en de sfeer niet hebt geproefd. Daarom organiseert Yuverta mbo Geldermalsen op maandag 22 februari van 15.30 – 20.00 uur persoonlijke rondleidingen. Deze werden vorig jaar erg gewaardeerd door de bezoekers. Potentiële studenten hebben deze middag de mogelijkheid om een kijkje te nemen in het schoolgebouw en vragen te stellen aan docenten.

Rondleiding
De open dag van Yuverta mbo Geldermalsen was online in januari, waardoor potentiële studenten niet de kans kregen om de sfeer op school te proeven. ‘We horen om ons heen dat het best lastig is om een keus te maken voor een opleiding als ze niet op een school zijn geweest’, aldus Inge Geeris, voorlichter bij Yuverta mbo Geldermalsen. ‘Deze twijfelaars bieden wij de mogelijkheid om toch onze school te ontdekken.” 

Meelopen in de klas
Naast de rondleidingen is het in februari, maart en april ook mogelijk voor leerlingen om een dag mee te lopen met een opleiding. Op zo’n dag draait de leerling mee in een bestaande klas. ‘Vaak is het na een meeloopdag duidelijk of de studie bij iemand past,’ vertelt Geeris.

Extra open middag/avond
Op 25 maart organiseert Yuverta mbo Geldermalsen een extra open dag van 16.00-20.00 uur waarin we leerlingen fysiek op school kunnen ontvangen en waar zij alles te weten kunnen komen over de opleidingen: Dierverzorging, Dier en gedrag, Dier en management, Buitensport coördinator en Buitensport instructeur, Eco en wildlife, Teelt en techniek met specialisaties Boomkwekerij, Fruiteelt en Glastuinbouw en Maatschappelijke zorg en groen.

Yuverta mbo Geldermalsen
Yuverta mbo Geldermalsen is een sfeervolle, overzichtelijke en moderne school. Hierdoor is het een fijne plek om te leren en voelen studenten zich snel thuis! Het opleidingenpalet biedt verschillende groene mbo-opleidingen aan op meerdere niveaus.

Voor alle activiteiten gaat aanmelden via de website: yuverta.nl/kennismaken.

Dit bericht is geplaatst op donderdag 10 februari 2022 - 11:12