De NFO wil ook dit jaar samen met u de nieuwe oogst appels en peren zo breed mogelijk promoten! Net als vorig jaar zijn er weer spandoeken verkrijgbaar met de tekst ‘Verwen jezelf elke dag weer met een appel of peer’. Het spandoek is 100 cm x 300 cm groot, en is dit jaar verbeterd doordat het is gemaakt van sterk PVC-zeildoek: bestand tegen weer en wind en goed zichtbaar van veraf.

Bestel nu en promoot vanaf 16 september
U kunt de spandoeken inclusief 4 spanelastieken bestellen tot uiterlijk zondag 20 augustus door het — >>>  bestel/machtigingsformulier   <<< —–   in te vullen en op te sturen aan spandoek@nfofruit.nl. U betaalt alleen de druk- en verzendkosten van het spandoek à € 45,-. Medio augustus ontvangt u bericht over uw bestelling.
Vanaf zaterdag 16 september kunt u het spandoek ophangen op of rond uw bedrijf. Op zaterdag 16 september gaan alle nieuwe-oogstacties van start, net als de radioreclame Elstar en de Landelijke Appelplukdag. Door al deze acties in alle regio’s gelijktijdig te beginnen, vergroten we de uitstraling van de promotie en de kans op landelijke publiciteit.

Promotieacties NFO
Naast dit spandoek promoot de NFO de nieuwe oogst ook via de Landelijke Appelplukdag op 16 september, de Elstar-radiocampagne op Q music en Skyradio, diverse persberichten en het actief benaderen van de retail over de goede kwaliteit van de nieuwe Hollandse appel- en perenoogst.

 

Dit bericht is geplaatst op donderdag 27 juli 2017 - 14:29