Bij Proeftuin Randwijk blijven de aanmeldingen van supporters en sponsoren binnen druppelen. Opvallend is dat buitenlandse teeltbedrijven met roots in Nederland vrij gemakkelijk de stap zetten om supporter te worden. Zo mocht de Proeftuin ook de eerste Canadese supporter verwelkomen.
Deze maand is ook het Eindhovense bedrijf Scherpenhuizen bv sponsor geworden van Proeftuin Randwijk. Dit bedrijf is een belangrijke toeleverancier van Lidl Duitsland. Zij onderkennen de uitdagingen die de sector heeft op het gebied van het beheersen van ziekten en plagen met en steeds kleiner middelenpakket en toch ook het behoud van de eisen op het gebied van het aantal residuen. Om deze reden willen zij het werk van Proeftuin Randwijk financieel steunen en ondersteunen zij vanaf dit jaar diverse demo’s op het gebied van afspuitschema’s.
Uiteraard blijven ook Nederlandse fruittelers welkom om supporter te worden. Tijdens de Kennisdag in Wageningen (17 november) en de Fruitteeltbeurs in Houten zal er weer een actieve werving plaatsvinden. Nu al supporter worden kan natuurlijk ook. Klik hier voor meer info.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 3 oktober 2017 - 16:28