Sinds gisteren is het mogelijk om te stemmen voor de Stigas Gezond en Vitaal Werken Publieksprijs. Zachtfruitbedrijf en NFO-lid Berrybrothers is één van de genomineerden.

Stigas rijkt de Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs jaarlijks uit aan bedrijven die serieus werk maken van gezond, veilig en vitaal werken. Bedrijven worden volgens Stigas genomineerd voor de prijs omdat ze een visie hebben en deze visie leeft binnen hun bedrijf.

Dit betekent onder meer dat bedrijfsleiding en medewerkers er samen over praten en de visie dagelijks in de praktijk brengen. Stigas was onder meer gecharmeerd van het feit dat iedereen telt en meedoet bij Berrybrothers. Het bedrijf van de familie Van Zuilen, met locaties in Roggel en Buren, omvat bijna 100 hectare zachtfruit. Het nominatiefilmpje van Berrybrothers is hier te bekijken.

Een onafhankelijke jury bepaalt wie de winnaar wordt van de Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs 2022/2023, die wordt uitgereikt op donderdag 16 maart aanstaande.

Daarnaast kan er nog tot 12 maart worden gestemd voor de publieksprijs, via deze website. Iedereen die zijn stem uitbrengt, maakt kans op een dinerbon ter waarde van 100 euro.

Naast Berrybrothers zijn er nog vier genomineerden voor de Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs, namelijk Slijkerman Kalanchoë, Kwekerij Moors, Van Ooijen’s Hoveniers en het bedrijf Markusse BV.

Dit bericht is geplaatst op donderdag 2 maart 2023 - 16:20