In zowel Zeeland als Flevoland worden binnenkort subsidieregelingen opengesteld die interessant kunnen zijn voor fruitteeltondernemers. In Zeeland gaat het om subsidieregeling Economische Structuurversterking Zeeland. De regeling richt zich op het opzetten en het versterken van netwerken in verschillende sectoren, waaronder de agrofoodsector. Voor bedrijven die plannen hebben voor een samenwerkingsverband, haalbaarheidsstudie of demonstratieproject, kan deze subsidie interessant zijn. Op 15 maart wordt de volledige subsidieregeling gepubliceerd en kunnen projectvoorstellen worden ingediend. Klik hier voor meer informatie.

De provincie Flevoland biedt de mogelijkheid subsidie aan te vragen vanuit het Plattelandsontwikkelingsprogramma (POP3). Deze openstelling van het POP3-programma is gericht op de stimulering van investeringen die bijdragen aan de modernisering van de agrarische sector. Het gaat hierbij om investeringen die direct of indirect effect hebben op de waterkwaliteit en deze ook kunnen verbeteren.
Landbouwers en groepen van landbouwers gevestigd in Flevoland, kunnen hun aanvragen (laten) indienen van 5 maart tot en met 25 mei 2018. Kijk voor meer informatie op subsidiefocus.nl.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 27 februari 2018 - 19:02