Vorige week hield de NFO samen met de Rabobank een informatiebijeenkomst over het Telers Ondernemers Programma (TOP) in Limburg. In Maastricht kwam een groep Limburgse ondernemers samen op een van de bekendste Nederlandse wijngaarden: de Apostelhoeve. Eigenaar Mathieu Hulst bood de aanwezigen als eerste een inspirerend kijkje in zijn keuken. Daarna was het de beurt aan Patricia Hoogervorst namens de NFO en Jacques Vroemen namens Rabobank Limburg. Zij informeerden de aanwezigen over het ontstaan van het programma. Marianne Nelisse en Emile Langerak, coaches vanuit de Ondernemerschap Academy, vertelden vervolgens over de opbouw en inhoud van het programma. Tot slot deelde oud-deelnemer Johan Elenbaas uit Zeeland met de aanwezigen wat zijn ervaringen waren met het programma.
Inmiddels hebben de eerste ondernemers zich aangemeld voor TOP in Limburg. Het is gelukt om speciaal voor Limburg extra korting te realiseren op het programma.
De investering bedraagt normaliter € 2.995,- ex. btw. Fruittelers die zijn aangesloten bij Colland, krijgen € 995,- subsidie. Daarnaast bieden de Rabobank Limburg en de provincie Limburg een aanvullende subsidie. De prijs voor het programma komt daarmee, inclusief subsidie, uit op € 1.250,- ex. btw voor NFO-leden. Niet-leden betalen € 1.500,-. Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek met de coaches van het programma, kunt u contact opnemen met de Ondernemerschap Academy via 030 – 237 07 00.

Dit bericht is geplaatst op donderdag 25 oktober 2018 - 17:04