Vandaag, 30 januari, is de eerste groep van 19 deelnemers begonnen met het programma van vijf bijeenkomsten van het Telers Ondernemers Programma (TOP) van de NFO en de Rabobank. Als voorbereiding op het programma hebben de ondernemers al een persoonlijkheidstest en een bedrijfsscan gemaakt. Ook hebben zij een eerste gesprek gehad met een coach om de resultaten van deze test en scan door te nemen. Vanavond gaat de eerste van de vijf gezamenlijke bijeenkomsten van start bij BerryWorld in Made. Het thema van deze avond is ‘De toekomst van het bedrijf’. De volgende bijeenkomsten gaan onder andere over het maken van de juiste strategische keuzes, het kiezen van de juiste partners en over afzetkansen creëren.
Wilt u ook meedoen aan het Telers Ondernemerschap Programma? Meldt u dan aan! Dit najaar start een tweede groep met het TOP. De eerste aanmeldingen daarvoor zijn al binnen. Neem voor meer informatie of aanmelden contact op met het secretariaat van NFO, info@nfofruit.nl of tel. (079) 368 13 00.

Eind vorig jaar namen de NFO en de Rabobank naar aanleiding van de dialoogbijeenkomsten, het initiatief tot een opleidingsprogramma voor fruitteeltondernemers. Hiervoor wordt samengewerkt met de Ondernemerschap Academy. Doel van het programma is dat deelnemers aan het eind helder plan hebben dat hen in staat stelt om hun fruitteeltbedrijf (weer) gezond, uniek en toekomstbestendig te maken.

Bekijk ook dit filmpje.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 30 januari 2018 - 16:31