Phaff Export Marketing en Sense marketing & more organiseren van 11 tot en met 18 juli een tuinbouwmissie naar British Colombia en Washington State. De missie is bedoeld voor productie-, handels- en toeleverende bedrijven uit sierteelt als de voedingstuinbouw. Er worden zowel productiebedrijven, groothandelaren en winkels bezocht. Het maken van contacten met lokale partners is een belangrijk onderdeel van de reis. Ook staat een bezoek aan de sierteeltvakbeurs Cultivate17 in Columbus/Ohio in de VS op het programma.
De missie speelt in op het CETA-handelsverdrag dat Canada en de EU dit jaar hebben afgesloten. Met het CETA-verdrag worden alle handelsbelemmeringen en invoerrechten snel afgebouwd.

Omdat de handelsmissie wordt georganiseerd met medewerking van de Koninklijke Nederlandse Ambassade in Washington en de consulaten in Vancouver & San Francisco, zijn bij RVO, Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland, missievouchers aan te vragen. Deze vergoeden een groot deel van de deelnamekosten.

Op de website Internationaal Ondernemen van het RVO of via de organiserende bureaus Sense marketing & more (Paul Ras, p.ras@sensemarketing.nl) en Phaff Export Marketing (Victor Phaff, vjp@phaff.com) is uitgebreide informatie verkrijgbaar en kunnen vragen beantwoord worden.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 28 maart 2017 - 15:18