Tijdens Dé Appeldag konden fruittelers zich laten informeren over de luchtbevochtigingssystemen van Micronevel. De ultrasone luchtbevochtiger MNL-BLUE-M voor koelcellen van MicroNevel zit in een praktische koffer. In de koffer zitten de triplaatjes om het water te vernevelen, de elektronica en de ventilator voor de luchtstroom. Voor de productie van osmosewater is een ROW-installatie nodig die aangesloten is op de waterleiding. Osmosewater is kalkvrij en vangt tevens de meeste bacteriën af, zodat die niet mee worden verneveld.

De volautomatische unit werkt onafhankelijk van het merk koelapparatuur en staat buiten de koelcel. Standaard is het apparaat uitgerust om mee te draaien tijdens het inkoelen en/of via een instelbare naloop met de koelacties. Aansturing door een luchtvochtigheidsmeter in de koelcel is ook mogelijk.

Eén MNL-BLUE-M is voldoende voor een gemiddelde koelcel (capaciteit maximaal 2 liter per uur). Dit apparaat kost € 795,- (excl. btw, ROW-installatie en luchtvochtigheidsmeter). Installatiebegeleiding op afstand is bij de prijs inbegrepen.

Dit bericht is geplaatst op donderdag 20 juli 2017 - 11:04