De Fruitacademie heeft een bedrijfsinterne opleiding ontwikkeld voor het middenkader in de fruitsector. De opleiding is afgestemd op werknemers die al langere tijd werkzaam zijn in de sector en die zich willen ontwikkelen tot allround middenkader. De academie denkt aan cursisten die werkzaam zijn als meewerkend voorman, allround teelttechnisch fruitteeltmedewerker, medewerker gewasbescherming, technisch medewerker, assistent bedrijfsleider, logistiek manager of een jonge talent dat nog veel ervaring moet opdoen, maar wel voorbestemd is om binnen het bedrijf een (allround) middenkaderfunctie te bekleden.

De Fruitacademie streeft ernaar vóór half september voldoende deelnemers te hebben. Hiervoor heeft de Fruitacademie Aad Schoneveld als wervingskracht aangetrokken. Schoneveld werkt al dertig jaar in de groene sector en is de laatste jaren tevens actief met zijn bedrijf: www.agro-nl.nl.

Hij maakt afspraken met de ondernemers en informeert hen uitgebreid over de cursus. Wanneer er voldoende aanmeldingen binnen zijn, stelt de Fruitacademie startdatum vast. Meer informatie en aanmelden kan via

www.fruitacademie.nl

Dit bericht is geplaatst op vrijdag 13 juli 2012 - 05:30