Op dinsdag 12 september aanstaande  vindt er een bijeenkomst plaats voor Houtig kleinfruittelers (en geïnteresseerden). Tijdens deze bijeenkomst, die georganiseerd is door de productgroep Houtig Kleinfruit en Steenfruit, is er aandacht voor de teelt van frambozen, bramen en rode bessen.

De ontvangst is vanaf 17.00 uur, hierbij zullen er broodjes zijn voor de mensen die zich hebben aangemeld. Om 17.30 uur zal het programma starten. Onder leiding van Klaas de Jager van de Greenery en Geert van Gessel van de CAF zal er stil gestaan worden bij de herfstteelt van frambozen (in combinatie met de vorstschade van dit jaar), de late bramen en rode bessen. Daarnaast is er ook aandacht voor onder andere de effecten van een aangepast snoeibeleid en de scheutgroei van dit jaar.

Dit jaar wil de productgroep ook aandacht besteden aan metselbijen. Tijdens deze bijeenkomst zal dit kort worden toegelicht.

In verband met de catering willen wij graag weten of u aanwezig bent bij deze bijeenkomst. Graag even aanmelden via onderstaand formulier, dit kan tot maandagochtend 9.00 uur.

 

Dit bericht is geplaatst op woensdag 6 september 2017 - 20:14